Home » Lumea digitală » Noile produse revoluţionare ale Samsung: smartphone-ul cu „breton” şi unul cu elemente ascunse sub display

Noile produse revoluţionare ale Samsung: smartphone-ul cu „breton” şi unul cu elemente ascunse sub display

Noile produse revoluţionare ale Samsung: smartphone-ul cu „breton” şi unul cu elemente ascunse sub display
Publicat: 21.01.2018
Următorul produs inovator de la Samsung nu va fi Galaxy S9 sau Galaxy Note9, ci Galaxy NoteX, modelul cu ecran pliabil, pe care compania l-ar fi prezentat la CES în spatele uşilor închise. Desigur, acesta va fi un simplu model prin intermediul căruia compania coreeană va testa piaţa, dar telefoanele pliabile nu le vor înlocui pe cele obişnuite prea curând. Din acest motiv, Samsung încă înregistrează brevete pentru smartphone-uri cu ecrane „obişnuite”, însă cu design modernizat, fără margini şi chiar cu elemente ascunse sub display.

Au fost descoperite de curând două brevete pentru telefoane Samsung cu design-uri pe care încă nu le-am văzut pe piaţă. Samsung Galaxy S8 a pornit trendul telefoanelor cu margini subţiri, însă deja modele precum Xiaomi Mi MIX 2, iPhone X şi Essential Phone au venit pe piaţă cu design-uri care micşorează şi mai mult marginile. Se pare că un model cu „breton” este în planurile Samsung, însă acesta ar putea fi mai puţin pronunţat decât pe modelul Apple. Design-ul seamănă mai mult cu cel al lui Essential Phone, cu o parte decupată pentru camera frontală şi difuzorul pentru apeluri în centrul ecranului în partea de sus. Acelaşi brevet descrie şi un senzor de amprentă integrat în display, undeva în partea de jos, unde se regăsesc acum butoanele de navigaţie virtuale.

Citeşte continuarea pe go4it.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase