Home » Lumea digitală » Cât de rezistent este Samsung Galaxy S9

Cât de rezistent este Samsung Galaxy S9

Cât de rezistent este Samsung Galaxy S9
Publicat: 14.03.2018
Galaxy S9 se lansează oficial la sfârşitul acestei săptămâni, însă cei care au pre-comandat telefonul primii au deja telefonul în mână. Având în vedere că vorbim despre un model foarte scump şi în teorie fragil, mulţi ar fi interesaţi să afle cât de rezistent este noul flagship Samsung la abuzul pe care l-ar putea primi în utilizare zilnică, dar şi în cazuri extraordinare. Din fericire, avem deja un clip în care noul S9 este „chinuit”, iar rezultatele nu sunt tocmai surprinzătoare.
Canalul JerryRigEverything este din nou printre primele din lume care oferă un test de anduranţă al unui nou telefon. Galaxy S9 nu pare foarte diferit faţă de modelul precedent la exterior, însă Samsung a făcut câteva îmbunătăţiri semnificative, care asigură o rezistenţă mai bună la şocuri şi utilizare de zi cu zi. Rama metalică este acum realizată dintr-un aluminiu mai puternic, motiv pentru care telefonul nu se îndoaie la fel de uşor. Acest material, alături de panourile din sticlă puţin mai groase adaugă câteva grame în plus pe S9 faţă de S8.
 
Display-ul lui Galaxy S9, desemnat deja de către DisplayMate drept cel mai bun de pe piaţă, este totodată şi primul OLED care îşi revine după testul de rezistenţă la temperaturi ridicate. Alte lucruri nu prea sunt de zis despre acest model, întrucât restul componentelor sunt comparabile cu cele ale concurenţei. Sticla se zgârie la fel de uşor ca şi până acum, senzorul de amprentă este de asemenea uşor de zgâriat, iar în cazul unui impact cu solul, probabil că telefonul nu va rămâne intact.
 
Citeşte continuarea şi vezi video pe Go4it.
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase