Home » Lumea digitala » Galaxy Note9 ar putea fi mai aproape de lansare decât credem. Ce au anunţat cei de la Samsung

Galaxy Note9 ar putea fi mai aproape de lansare decât credem. Ce au anunţat cei de la Samsung

03.31.2018
Galaxy Note9 ar putea fi mai aproape de lansare decât credem. Ce au anunţat cei de la Samsung
Apărut deja în arhiva cu rezultate Geekbench, Galaxy Note9 ar putea fi mai aproape de lansare decât am crede, Samsung dorind să compenseze astfel pentru vânzările sub aşteptări obţinute cu seria Galaxy S9. Totodată, lansarea timpurie ar evita intrarea imediată în competiţie cu noile serii de telefoane iPhone X, aşteptate pentru luna septembrie.

Un bun indiciu pentru schimbarea datei de lansare este decizia luată de Samsung Display pentru a demara producţia de ecrane AMOLED destinate modelului Galaxy Note8 încă din luna aprilie şi nu iunie, cum era planificat iniţial. Desigur, scopul acestei măsuri ar putea fi şi unul preventiv, de asigurare a unor stocuri suficiente de telefoane Note8 la momentul lansării, scrie go4it.

MESAJE DE FLORII. Cele mai frumoase mesaje, urări, sms-uri şi felicitări de Florii

Potrivit dezvăluirilor apărute în publicaţia sud-coreeană The Investor, Galaxy Note8 creşte diagonala ecranului la 6.38”, comparat cu 6.32” la modelul anterior. Din păcate este puţin probabil ca Samsung să preia senzorul de amprente ascuns sub ecran, observat deja la modelul Vivo X20 Play UD. De vină ar fi tehnologia încă imatură, care presupune un compromis prea mare în ce priveşte calitatea imaginii.

Chiar dacă este lansat mai devreme, Galaxy Note8 nu va rămâne fără competiţie pentru mult timp, Apple pregătind un rival pe măsură, luând forma unui model iPhone cu ecran OLED de 6.45”.