Home » Lumea digitală » Un nou smartphone de gaming ar putea fi lansat de ASUS

Un nou smartphone de gaming ar putea fi lansat de ASUS

Un nou smartphone de gaming ar putea fi lansat de ASUS
Publicat: 20.04.2018
Smartphone-urile de gaming nu sunt un concept tocmai nou, Nokia testând piaţa în urmă cu cincisprezece ani cu seria N-Gage, care la momentul respectiv nu s-a bucurat de succesul dorit. Sony şi-a încercat norocul cu Xperia Play în 2011, cu rezultate similare, însă abia anul trecut, Razer a reuşit să creeze un telefon mobil pe care gamerii chiar şi l-ar putea dori. Săptămâna trecută Xiaomi a intrat în această cursă, iar acum un nou concurent ar putea intra pe această nişă: ASUS.
Compania taiwaneză nu este străină fenomenului gaming. Pe piaţa de PC-uri de gaming aceasta este lider atât în domeniul laptop-urilor, cât şi al componentelor dedicate, oferind sub brandul ROG exclusiv produse orientate către gameri. Un smartphone ROG nu ar fi astfel ieşit din comun, mai ales acum, când din ce în ce mai multe jocuri cu gameplay similar cu cel de pe PC ajung şi pe mobile.
 
CEO-ul companiei, Jerry Chen, a ţinut un discurs în Filipine în cadrul deschiderii celui de-al 100-lea magazin din regiune, în care a declarat că am putea vedea un smartphone de gaming ASUS în viitor. Având în vedere că brandul ZenFone încă se chinuie să pătrundă pe anumite pieţe, absenţa din oferta operatorilor limitând foarte mult disponibilitatea acestor modele, un smartphone pentru gaming ar putea să îşi găsească mai uşor publicul ţintă.
 
Citeşte continuarea pe Go4it.
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase