Home » Lumea digitală » Facebook Messenger va conţine reclame video

Facebook Messenger va conţine reclame video

Facebook Messenger va conţine reclame video
Publicat: 22.06.2018
Facebook Messenger era până de curând o platformă destul de „curată”. Ignorând schimbările de interfaţă care mai mult au complicat utilizarea decât au simplificat-o, aceasta era una dintre puţinele platforme sociale ferite de reclame. În urmă cu un an şi jumătate, Facebook a pornit şi afişarea de reclame între mesajele din inbox, iar de luni a fost pornită o perioadă de testare pentru reclame video în spaţiile dintre conversaţii.
Conform Stefanos Loukakos, şeful diviziei de reclame din Messenger, datele pe care Facebook le va colecta cu referire la comportamentul utilizatorilor de după introducerea reclamelor video în inbox vor influenţa planurile de viitor pentru această platformă. Întrucât Facebook se concentrează în ultima perioadă pe îmbunătăţirea experienţei de utilizare, anunţând în cadrul conferinţei F8 o nouă interfaţă şi meniuri mai aerisite, integrarea de clipuri video cu reclame ar putea fi considerată „intruzivă”.  
 
Se pare însă că reclamele „normale” nu au influenţat modul în care utilizatorii foloseau platforma la momentul respectiv, aşa că există posibilitatea ca majoritatea să ignore complet noul format. Compania are încredere în faptul că utilizatorii nu vor reacţiona negativ, însă este dispusă să renunţe la această idee în cazul în care timpul de utilizare al aplicaţiei scade.
 
Citeşte continuarea pe Go4it.
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase