Home » Lumea digitală » Cum şi-a salvat un tânăr drona de la ”înec”

Cum şi-a salvat un tânăr drona de la ”înec”

Cum şi-a salvat un tânăr drona de la ”înec”
Publicat: 26.06.2018
Dronele pentru filmat sunt echipamente foarte precise, care pot capta imagini impresionante în mâinile celor care se pricep, însă au câteva dezavantaje: majoritaea nu sunt şi rezistente la apă, iar acumulatorul nu oferă o autonomie foarte mare. Ce te faci însă când drona pe care o manevrezi rămâne fără baterie şi începe să coboare deasupra unui lac? E bine, porneşti înot spre ea, întrucât nimeni nu îşi doreşte o gaură în buget de câteva sute sau mii de euro.
DaveSvorking, un YouTuber care a pornit filmarea cu drona fără să se asigure că are şi destulă autonomie pentru a o întoarce în punctul de decolare a aflat asta pe pielea sa. Văzând că drona începe să coboare încet spre apă, acesta a sărit direct în lac şi a pornit spre ea înnotând. Din fericire, Dave nu s-a udat degeaba, întrucât a reuşit să prindă drona la doar câteva secunde înainte să ia contact cu apa, scrie Go4it.
 
Odată ce a prins-o, acesta a reuşit să se întoarcă cu ea la mal, iar dispozitivul este „nevătămat”, întrucât filmarea de mai sus care dovedeşte această întâmplare a fost filmată cu camera de la bordul său. Oare câţi utilizatori de drone ar sări în apă pentru a-şi salva „jucăria”?
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase