Home » Lumea digitală » Cele două caracteristici prin care varianta iPhone de anul acesta poate pune în dificultate concurenţa

Cele două caracteristici prin care varianta iPhone de anul acesta poate pune în dificultate concurenţa

Cele două caracteristici prin care varianta iPhone de anul acesta poate pune în dificultate concurenţa
Publicat: 05.07.2018
Mai dinamică decât oricând în ultimii ani, piaţa de telefoane Android scoate inovaţii pe bandă: camere foto retractabile care se ascund atunci când nu sunt folosite, telefoane cu ecran pe întreaga suprafaţă a carcasei, senzor de amprente ascuns sub ecran, sunet redat prin sticla ecranului, telefoane cu două ecrane, încărcare wireless mai rapidă şi lista poate continua. Între timp, Apple se concentrează pe valorificarea atuurilor care au consacrat seria iPhone.
Cu riscul de a fi ridiculizaţi de fanii Android, inginerii Apple par a se orienta pe inovaţii practice şi mai puţin pe dotări extravagante. Potrivit ultimelor zvonuri, seria iPhone 2018 va pune accentul pe introducerea şi îmbunătăţirea suportului dual SIM, respectiv pe creşterea performanţelor la partea de procesor.
 
Până acum, nici un model iPhone nu a beneficiat de funcţionalitate dual SIM, aşa că includerea acestei dotări ar putea fi bine primită de fanii Apple. Însă implementarea ar putea să difere de la o regiune la alta. Astfel, dacă în regiuni precum China noile modele iPhone vor dispune de SIM tray care permite instalarea a două cartele, versiunea pentru Statele Unite ar putea păstra configuraţia cu un singur slot pentru cartelă SIM. În schimb, Apple va echipa fiecare exemplar iPhone comercializat cu o cartelă Apple SIM virtuală, lăsând utilizatorii să aleagă dacă o folosesc sau nu.
 
Continuarea pe Go4it.
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase