Home » Lumea digitală » Top 10 aplicaţii şi jocuri pentru iPhone din toate timpurile

Top 10 aplicaţii şi jocuri pentru iPhone din toate timpurile

Top 10  aplicaţii şi jocuri pentru iPhone din toate timpurile
Publicat: 09.07.2018
AppStore-ul de pe iOS împlineşte zece ani în 2018, aşa că AppAnnie, un serviciu de monitorizare pentru aplicaţii de mobil (şi nu numai), a realizat câteva clasamente despre aplicaţiile de succes de pe această platformă. Avem astfel clasamente pentru cele mai populare jocuri, cele mai profitabile jocuri, cele mai descărcate aplicaţii şi aplicaţiile care au încasat cei mai mulţi bani de-a lungul celor opt ani de monitorizare (iulie 2010 - mai 2018).
Top 10 jocuri de iOS după număr de download-uri
Fără să mai mire pe nimeni, clasamentul jocurilor de iOS în funcţie de download-uri este condus de Candy Crush Saga. Acesta este în continuare unul dintre cele mai populare jocuri de mobil din lume, fiind urmat de titluri precum Subway Surfers, Fruit Ninja, Clash of Clans, Honour of Kings (numit Arena of Valor în Europa) şi abia pe locul şapte vedem şi Angry Birds, un adevărat succes la începuturile magazinului de aplicaţii.
 
Candy Crush Saga
Subway Surfers
Fruit Ninja
Clash of Clans
Honour of Kings (Arena of Valor)
Minion Rush
Angry Birds
Temple Run 2
Temple Run
Asphalt 8: Airborne
Top 10 jocuri de iOS după încasări
Chiar dacă Avem Candy Crush Saga pe primul loc în topul celor mai descărcate jocuri, acest titlu este detronat în topul celor mai profitabile. Clash of Clans conduce lejer clasamentul, fiind urmat pe locul doi de Candy Crush, Monster Strike pe locul trei, Puzzle & Dragons pe 4 şi Honour of Kings pe locul 5. Spre finalul clasamentului întâlnim şi Pokemon Go, un joc mai nou decât altele din listă.
 
Clash of Clans
Candy Crush Saga
Monster Strike
Puzzle & Dragons
Honour of Kings
Fantasy Westward Journey
Game of War – Fire Age
Fate/Grand Order
Clash Royale
Pokemon Go
 
Continuarea pe Go4it.
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase