Home » Lumea digitală » REVIEW: La ce să te aştepţi de la noul Samsung Galaxy A6+

REVIEW: La ce să te aştepţi de la noul Samsung Galaxy A6+

REVIEW: La ce să te aştepţi de la noul Samsung Galaxy A6+
Publicat: 22.07.2018
Încă de la primul model din seria Galaxy A, Samsung a demonstrat că ştie ce îşi doresc cei care sunt în căutarea unui smartphone mid-range din gama „premium”. Vorbim despre o construcţie de calitate, putere de procesare care să asigure o experienţă de utilizare plăcută şi camere foto decente, care să se apropie pe cât posibil de modelele premium. Galaxy A8 a reprezentat o mişcare hotărâtă spre publicul care în trecut ar fi cumpărat un high-end premium, însă modelul A6+ pe care l-am avut la dispoziţie ultimele săptămâni sugerează că Samsung încă nu a uitat despre utilizatorii cu bugete mai limitate, care îşi doresc totuşi dispozitive bune din toate punctele de vedere.
Design, construcţie şi ergonomie
 
În termeni de design, Galaxy A6+ pare să fie un hibrid între ceea ce am întâlnit pe Galaxy A8 şi ceea ce vedeam în trecut pe gama Galaxy J. Pe partea din faţă, telefonul de faţă seamănă cu Galaxy A8+, beneficiind de un display „Infinity” pe format 18,5:9 cu diagonală de 6”, în timp ce partea din spate este realizată din aluminiu, cu un design foarte similar cu cel de pe dispozitivele din gama J din trecut. Acest design este similar în special datorită liniilor pentru antene de sus şi de jos, care sunt dispuse în acelaşi fel pe Galaxy A6+.
 
În rest, camera foto este inspirată de design-ul consacrat de Galaxy S9+, cu un sistem dual camera dispus în centrul telefonului pe verticală, cu un senzor de amprentă imediat sub acesta. Spre diferenţă de alte modele Samsung, A6+ nu dispune de un buton pentru Bixby, chiar dacă această funcţionalitate există (însă într-o manieră limitată). Pe marginile telefonului sunt însă regăsite toate celelalte elemente. Vorbim despre butoanele de volum pe partea din stânga, alături de care se regăsesc şi două tăviţe, una pentru cartela SIM1 şi alta pentru cartela SIM2 şi cardul microSD (am testat versiunea DUOS). Pe laterala din dreapta avem butonul power şi difuzorul mono poziţionat deasupra, deja o tradiţie pentru telefoanele din gama Galaxy A, iar în partea de jos găsim un port micro-USB şi un jack pentru căşti.
 
Continuarea pe Go4it.
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase