Home » Lumea digitală » Palm Pepito, ar putea fi un smartphone foarte mic produs de o firmă importantă din China

Palm Pepito, ar putea fi un smartphone foarte mic produs de o firmă importantă din China

Palm Pepito, ar putea fi un smartphone foarte mic produs de o firmă importantă din China
Publicat: 17.08.2018
Producătorul chinez de electronice TCL a devenit în ultimii ani un adevărat colecţionar de branduri de smartphone-uri care au dispărut de pe piaţă la un moment dat, sau care s-au lovit de probleme odată cu ascensiunea sistemelor de operare Android şi iOS. După relansarea Alcatel şi BlackBerry, TCL se pregăteşte să aducă înapoi pe piaţă brandul Palm, primul model cu numele de cod „Pepito” fiind deja depistat în fotografii „scăpate” pe internet.

Încă de când a pus mâna pe licenţa Palm, TCL a promis că va aduce aceste telefoane înapoi pe piaţă, însă într-un mod în care vechii fani ai smartphone-urilor de la mijlocul anilor 2000 vor fi mulţumiţi, părerile acestora urmând să fie luate în considerare. Se pare că rezultatul este acest telefon numit momentan „Pepito”, un smartphone de dimensiuni foarte mici, care aduce aminte de modelele Palm Pre şi Palm Pixi, lansate în preajma apariţiei primelor iPhone-uri.

Android Police a publicat primele imagini cu telefonul, cât şi o listă de componente hardware, ţinta acestui dispozitiv fiind probabil utilizatorul care doreşte să se întoarcă la un telefon mai mic şi nu foarte scump. Astfel, cu un display HD (720p) care măsoară 3,3” în diagonală, cu chipset Snapdragon 435 şi 3 GB memorie RAM, acesta nu va câştiga niciun concurs de performanţă, însă ar putea fi cel mai puternic telefon cu ecran mai mic de 4” pe piaţă. Se zvoneşte că telefonul va fi livrat într-o variantă cu 32 GB stocare, însă nu este clar dacă în mica sa carcasă va fi loc şi pentru un card microSD. De asemenea, jack-ul audio lipseşte complet.

Citeşte continuarea pe go4it.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase