Home » Lumea digitală » Lista de preţuri de iPhone XS şi iPhone XS Max din România. Telefoanele sunt disponibile acum la precomandă

Lista de preţuri de iPhone XS şi iPhone XS Max din România. Telefoanele sunt disponibile acum la precomandă

Lista de preţuri de iPhone XS şi iPhone XS Max din România. Telefoanele sunt disponibile acum la precomandă
Publicat: 26.09.2018
Astăzi, 21 septembrie, se lansează în ţările din primul val iPhone XS şi iPhone XS Max. Tot astăzi pornesc precomenzile în mod oficial în România, mai multe magazine autohtone listând telefoanele în toate variantele lor. Dacă sunteţi în căutarea unui iPhone XS sau XS Max, acestea sunt preţurile cerute de magazinele de specialitate de la noi din ţară.

Preţurile sunt preluate de pe site-urile magazinelor. Conversia din euro în lei pentru oferta Orange a fost calculată la cursul BNR de astăzi, 1 eur = 4,65 lei. Pe site-ul evoMAG există două modele iPhone XS Max cu 512 GB capacitate de stocare listate la preţul de 7.699 lei (versiunile silver şi space gray), însă aceste preţuri ar putea fi cele provizorii, de dinainte de listarea oficială. Comandarea acelor modele nu este garantată la preţul listat. Orange are lisat modelul iPhone XS Max de 512 GB, însă acesta fie nu este pe stoc, fie stocul a fost deja epuizat, iar preţul nu este afişat în această situaţie.

Toate preţurile sunt pentru cumpărarea telefoanelor fără un contract de telefonie. În cazul Vodafone şi Orange, preţul poate varia în funcţie de pachetul ales. Cu cât preţul abonamentului este mai mare, cu atât preţul telefonului este mai mic. Telekom încă nu a listat telefonul pe site-ul său.

Ordinea în tabel este următoarea: primele cinci magazine sunt partenere Apple oficial (Authorised/Premium Reseller) şi oferă astfel preţuri oficiale (cu o mică marjă +/-) impuse de Apple. Următoarele trei sunt magazine fără parteneriat oficial Apple, dar care vând totuşi aceste produse. Operatorii au fost listaţi separat şi vom adăuga preţurile Telekom imediat ce sunt listate.

iPhone XS şi iPhone XS Max se lansează în România vineri, 28 septembrie. Tot atunci vor începe livrările precomenzilor înregistrate începând de astăzi.

Pentru a vedea tabelurile cu preţuri accesează go4it.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase