Home » Lumea digitală » Tot ce trebuie ştiut despre Huawei Mate 20: telefonul apare într-un clip de prezentare

Tot ce trebuie ştiut despre Huawei Mate 20: telefonul apare într-un clip de prezentare

Tot ce trebuie ştiut despre Huawei Mate 20: telefonul apare într-un clip de prezentare
Publicat: 08.10.2018
Huawei Mate 20 Pro a fost ţinta multor leak-uri din ultima perioadă, în timp ce modelul Mate 20 „standard” a apărut foarte puţin în imagini neoficiale până în prezent. Un nou clip de prezentare care a scăpat pe internet este concentrat exclusiv în jurul modelului de bază, dezvăluind cam toate detaliile hardware de care am avea nevoie din punct de vedere hardware şi vizual.

Clipul de prezentare pare să fie orientat către piaţa din China şi prezintă telefonul din toate unghiurile, confirmând astfel câteva zvonuri mai vechi şi mai noi în legătură cu design-ul său. Avem de a face cu un ecran cu  un decupaj foarte mic, în formă de picătură de apă, în partea de sus, diferit faţă de cel pe care l-am văzut pe Mate 20 Pro în leak-urile precedente, scrie go4it.

Camera foto este încadrată în acelaşi pătrat cu colţuri rotunjite şi foloseşte tot trei senzori asemeni lui Mate 20 Pro, însă zvonurile afirmă că acest sistem va fi inferior, cu rezoluţie mai mică. Ecranul nu pare să fie curbat la margini, ci doar sticla, în timp ce pe partea din spate există un senzor de amprentă, fără o astfel de componentă integrată în display.

La nivel de configuraţie, clipul aminteşte chipset-ul Kirin 980, 8 GB RAM şi 512 GB stocare, aceasta fiind mai mult ca sigur versiunea de top, mai scumpă decât restul. Zvonurile de până acum afirmau că Huawei Mate 20 va porni de la o configuraţie 4 + 64 GB şi va ajunge până la 8 + 512 GB.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase