Home » Lumea digitală » Cât costă un cont de Facebook furat?

Cât costă un cont de Facebook furat?

Cât costă un cont de Facebook furat?
Publicat: 05.10.2018
Facebook este sub asediu în ultimul an, după scanadalul Cambridge Analytica şi problemele pe care le-a avut săptămâna trecută, când peste 50 de milioane de conturi au fost sparte folosind chei de acces slab sercurizate.
În timp ce Facebook spune că „hackerii” nu au reuşit să acceseze alte conturi externe, folosind posibilitatea de conectare prin intermediul conturilor de Facebook „sparte”, nu este clar la ce tip de informaţii au avut aceştia acces pe conturile reţelei de socializare. Ironic, de curând a fost făcut un studiu care a calculat cu cât se vinde identitatea virtuală a cuiva pe internet, incluzând conturi de social media, carduri de credit şi conturi pe diverse magazine sau servicii online.
 
V-aţi întrebat vreodată cât costă contul vostrui de Facebook? Ei bine, Money Guru are răspunsul la această întrebare, informaţiile fiind colectate chiar de pe „piaţa neagră” a internetului, aşa numitul „Dark Web”. Aici poţi cumpăra detalii de logare pentru reţeaua de socializare a lui Mark Zuckerberg cu doar 3,37 euro, detalii pe care le poţi folosi cum doreşti. Poţi avea astfel acces la alte conturi ale persoanei respective, în cazul în care foloseşte Facebook pentru log-in, poţi vedea întregul său istoric de mesaje, fotografii private şi orice altceva este legat de acel cont.
 
Continuarea pe Go4it.
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase