Home » Lumea digitală » Samsung Galaxy S10+, prototipul cu cel mai urât ”breton” de până acum

Samsung Galaxy S10+, prototipul cu cel mai urât ”breton” de până acum

Samsung Galaxy S10+, prototipul cu cel mai urât ”breton” de până acum
Publicat: 10.12.2018
Până acum, Samsung s-a ferit să realizeze telefoane cu ecran decupat, preferând să îşi diferenţieze telefoanele pe piaţă cu un design proprietar, cu marginile display-ului curbate.

Mulţi au fost uimiţi când Samsung a anunţat primul său prototip de smartphone 5G echipat cu Snapdragon 855, care avea o mare parte lipsă în partea de sus a display-ului, într-un colţ. Potrivit Go4it, debutul companiei în materie de notch-uri este probabil cel mai urât din punct de vedere al design-ului de până acum.

Primul model de telefon Samsung 5G este extrem de similar cu Galaxy Note9 în termeni de design şi dimensiuni. Dispozitivul pare să ruleze Android 9.0 Pie „decorat” cu noua sa interfaţă One UI, însă colţul din dreapta-sus ridică întrebări asupra rostului acestui notch neobişnuit, care nu găzduieşte absolut nimic,. Camera foto este poziţionată mai sus, iar  deasupra şi sub display există în continuare o ramă similară cu cea de pe modelele din trecut.

Telefonul pare că are o pată neagră pe ecran în acel colţ. De asemenea, bara de informaţii de sus are toate elementele mutate puţin mai la stânga pentru a nu se suprapune cu acest decupaj. Însăşi reprezentanţii Samsung au afirmat că acesta nu este un design final şi nici nu au menţionat în vreun fel faptul că acesta ar putea fi un prototip pentru Galaxy S10, dar toate indiciile sugerează că exact asta reprezintă acest dispozitiv.

Continuarea pe Go4it.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase