Home » Lumea digitală » Review Huawei Nova 4: ecran perforat şi prima cameră pentru telefon de 48 megapixeli

Review Huawei Nova 4: ecran perforat şi prima cameră pentru telefon de 48 megapixeli

Review Huawei Nova 4: ecran perforat şi prima cameră pentru telefon de 48 megapixeli
Publicat: 24.12.2018
Huawei a anunţat cel de-al doilea smartphone al său echipat cu un display perforat, noul Nova 4, după ce săptămâna trecută compania a lansat un model asemănător numit Honor View 20, iar Samsung a prezentat pentru prima dată acest design pe noul său Galaxy A8s. Spre diferenţă de Samsung, Huawei integrează pe aceste modele cu ecran perforat hardware performant, iar preţul anunţat pentru Nova 4 nu este deloc mare, în comparaţie cu vârfurile de gamă P şi Mate.

Huawei Nova 4 – ecran perforat

Huawei Nova 4 a fost un telefon foarte aşteptat în ultimele câteva săptămâni, acesta promiţând un design fără notch, beneficiind de noua tehnologie de perforare a display-ului pentru a acomoda camera foto frontală. Telefonul are un panou LCD cu diagonală de 6,4” şi rezoluţie Full HD+ (2.310 x 1.080 pixeli), care dispune şi de un mic orificiu în colţul din stânga-sus. Modelul este extrem de similar cu modelul de la Samsung şi aproape identic cu cel de pe Honor View 20, prezentat săptămâna trecută, cel mai probabil toate aceste modele fiind echipate cu acelaşi tip de panou LCD produs de compania chineză BOE.

Huawei Nova 4 – design

Deşi partea din faţă a lui Huawei Nova 4 este acoperită de sticlă 2.5D, spatele său are un panou de sticlă curbată la margini, foarte asemănătoare cu cea de pe Huawei Mate 20, telefonul său de top din acest moment. Rama dispozitivului este realizată din aluminiu care este colorat în nuanţe care să se potrivească cu cel al sticlei de pe spate. Elementele distinctive ale telefonului sunt senzorul de amprentă circular, poziţionat în centru în partea de sus a dispozitivului şi camera triplă cu „AI” şi blitz LED, într-un format similar cu cel de pe modelul P20 Pro.

Huawei Nova 4 – specificaţii

În interior, telefonul are cel mai puternic hardware pe care Huawei îl oferă în prezent. Vorbim despre un chipset Kirin 970, modelul de top integrat pe generaţiile Huawei Mate 10 şi P20, 8 GB memorie RAM, 128 GB stocare internă şi un acumulator de 3.750 mAh, cu posibilitatea de încărcare rapidă „Super Charge” la 18W.

Citeşte continuarea pe go4it

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase