Home » Lumea digitală » Samsung Galaxy S10, telefonul care ar trebui să recucerească fanii

Samsung Galaxy S10, telefonul care ar trebui să recucerească fanii

Samsung Galaxy S10, telefonul care ar trebui să recucerească fanii
Publicat: 27.12.2018
Din imaginile care au ajuns pe internet, Samsung Galaxy S10 promite să fie smartphone-ul care să recucerească vechii consumatori. Are un nou design, un nou procesor mai puternic, un nou sistem de camere care va impresiona enorm şi, după cum ne-am obişnuit, un display care să-şi ocupe meritatul loc 1 în topul calităţii. Acestea sunt lucrurile esenţiale ale unui telefon de top, însă coreenii au de recuperat.

Samsung Galaxy S9 se află la „final de carieră”. Deşi a fost apreciat pentru amestecul de hardware şi software, acesta nu a fost un element definitoriu care să te facă să-l cumperi imediat. În plus, Samsung a avut şi alte probleme care vor urmări şi modelele din viitor.

Eternul război cu Apple

E o rivalitate ce se suprapune peste aceea a lui Messi şi Ronaldo din fotbal. Ambii sunt apreciaţi şi criticaţi şi ambii au milioane de fani care sunt în stare să comenteze ore în şir pentru a demonstra supremaţia favoritului.

Ambele modele sunt foarte bune, iar alegerea oricăruia dintre ele nu ar putea fi considerată o greşeală. Bătălia celor de la Samsung este atât de aprigă, încât procesul în care cele două brand-uri îşi caută dreptatea pare că s-a încheiat după aproape 7 ani. Pentru Samsung, bătălia pare pierdută, fiind obligaţi să plătească celor de la Apple $539 milioane pentru încălcarea unor brevete.

Totuşi, Samsung câştigă la capitolul imagine prin campaniile de publicitate prin care îşi arată avantajele faţă de modelele Apple. Chiar şi fără aceste comparaţii, Samsung Galaxy S9 este apreciat pentru ecranul superb, procesorul Exynos foarte performant, precum şi pentru una dintre cele mai bune camere foto de pe piaţă.

Citeşte continuarea pe go4it.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase