Home » Lumea digitală » Preţul pentru iPhone-uri scade, momentan doar în China

Preţul pentru iPhone-uri scade, momentan doar în China

Preţul pentru iPhone-uri scade, momentan doar în China
Publicat: 14.01.2019
Apple a încercat să ofere reduceri substanţiale de preţ în ultimele câteva luni la noua gamă de iPhone-uri, în special pentru cei care ofereau la schimb modele mai vechi ale telefonului. Acum, compania a decis să taie permanent o parte din preţul dispozitivelor, pentru început în China.

National Business Daily scrie că modelele iPhone lansate în ultimii doi ani, adică iPhone 8, 8 Plus, XS, XS Max şi XR, au primit reduceri de preţ în China.

Aceste preţuri sunt însă disponibile exclusiv online şi exclusiv prin intermediul magazinelor cu certificare Apple Premium Reseller sau către magazine licenţiate pentru comercializarea de produse Apple. Magazinele Apple Store din China nu oferă această reducere de preţ şi nici magazinele retail, indiferent dacă sunt sau nu aprobate de Apple, scrie Go4it.

De asemenea, reducerea de preţ nu este foarte mare,dar ar putea convinge câţiva utilizatori de iPhone să facă un upgrade. Pentru majoritatea modelelor, preţul este acum mai mic cu aproximativ 400 yuan, adică aproximativâ 60 de dolari americani, în timp ce iPhone XR de 64 GB a primit o reducere puţin mai mare, de 450 yuan, adică în jur de 66 dolari americani.

Conform uniui raport publicat de curând, Apple a dezvăluit că vânzările sub aşteptări din China au fost unul dintre principalele motive pentru care se aşteaptă la scăderi de venituri pentru trimestrul care s-a închieiat în decembrie.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase