Home » Lumea digitală » A fost lansat Huawei P smart 2019. La ce să se aştepte utilizatorii

A fost lansat Huawei P smart 2019. La ce să se aştepte utilizatorii

A fost lansat Huawei P smart 2019. La ce să se aştepte utilizatorii
Publicat: 12.01.2019
Lansată în 2017 pe segmentul midmarket, seria de telefoane Huawei P smart s-a remarcat în special în rândul tinerilor, convingând cu preţul său accesibil. Noul model se încadrează în acest registru. Huawei P smart 2019 are un nou chipset octacore Kirin 710, cameră foto duală asistată cu tehnologii de inteligenţa artificială, memorie de 64 GB şi acumulator de 3400 mAh.

Noul dispozitiv permite extinderea spaţiului de stocare intern cu până la 512GB, cu ajutorul unui card de memorie microSD. Aşadar, Huawei P smart 2019 poate locul unui dispozitiv de stocare externe pentru transportarea documentelor, clipuri video şi imagini.

Acumulatorul de 3400 mAh este dimensionat pentru autonomie de o zi, în condiţii de utilizare normală. Potrivit testelor realizate de Huawei, bateria are o durată de viaţă de până la 10 ore de navigare pe internet pe reţelele 4G, până la 18 ore de redare video continuă şi până la 96 de ore de redare a muzicii. De asemenea, sistemul inteligent de gestionare al bateriei are mai multe restricţii pentru a prelungi durata de viaţă a acumulatorului, inclusiv suspendarea aplicaţiilor aflate în background sau când telefonul nu este folosit.

Comparativ cu versiunea anterioară, Huawi p smart 2019 are suprafaţa de afişare mărită, pusă la dispoziţie de ecranul cu diagonală 6.21”. Noul smartphone renunţă la marginea superioară în favoarea unui design Dewdrop, în formă de perlă, care conţine camera frontală, şi elimină complet rama inferioară, având un aspect modern. 

Citeşte continuarea pe go4it.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase