Home » Lumea digitală » Huawei prezintă HONOR View20, un smartphone cu cinci funcţii în premieră internaţională

Huawei prezintă HONOR View20, un smartphone cu cinci funcţii în premieră internaţională

Huawei prezintă HONOR View20, un smartphone cu cinci funcţii în premieră internaţională
Publicat: 24.01.2019
HONOR, brandul Huawei specializat pe telefoane din gama accesibilă, a prezentat noul vârf de gamă HONOR View20, în cadrul unui eveniment de presă de la Paris. Organizatorii au dezvăluit cinci funcţii în premieră mondială ale HONOR View20, printre care: camera foto de 48MP, camera frontală de 25MP integrată în ecran, chipset-ul AI 7in Kirin 980, tehnologia AI Wi-Fi Triple-Antenna şi designul cu nano-textură aurora.

Camera foto principală a telefonului HONOR View20 este alimentată de senzorul SONY IMX586 de 48MP, şi poate face mai multe fotografii de 48MP simultan, îmbinând cele mai bune detalii din fiecare fotografie pentru a crea o singură imagine de 48MP. Procesorul Kirin 980 NPU dual procesează fotografia cu ajutorul unui algoritm AI avansat. Aici este evaluată calitatea fotografiei, detaliile din zonele întunecate sunt îmbunătăţite iar culorile sunt ajustate pentru a fi mai vii.

Camera secundară 3D are rolul de colectare a informaţiilor despre formele obiectelor în funcţie de timpul de tranzit al semnalelor luminoase pentru a permite detectarea adâncimii, urmărirea scheletului şi captarea în timp real a mişcării. Această cameră poate transforma HONOR View20 într-o consolă de jocuri controlate de mişcare, unde utilizatorii pot juca jocuri de mişcare tridimensională. Deocamdată, aceasta suportă Fancy Skiing şi Fancy Darts.

Telefonul are un ecran cu design All-View, strecurat într-o carcasă cu raport ecran-corp de 91,8%, alături de o cameră frontală de 25MP, vizibilă printr-o perforaţie de 4,5 mm aplicată în colţul ecranului.

 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase