Home » Lumea digitală » Meizu Zero: primul smartphone fără butoane, fără port USB, fără difuzoare şi fără cartelă SIM. Ce are în schimb acesta

Meizu Zero: primul smartphone fără butoane, fără port USB, fără difuzoare şi fără cartelă SIM. Ce are în schimb acesta

Meizu Zero: primul smartphone fără butoane, fără port USB, fără difuzoare şi fără cartelă SIM. Ce are în schimb acesta
Publicat: 30.01.2019
Meizu este un producător mic de telefoane comparativ cu giganţii de pe piaţa chineză precum Vivo, Xiaomi sau Huawei, dar ambiţiile sale sunt destul de mari în ultima perioadă. După modelul Meizu Pro 7 cu display pe partea din spate şi modelul 16th cu design mai modern, compania încearcă să aducă o inovaţie cu noul Meizu Zero, primul dispozitiv anunţat fără port USB, fără butoane laterale şi fără tăviţă pentru cartele SIM.

Practic, Meizu vine cu un dispozitiv care să concureze cu Vivo Apex, înainte ca acesta să devină un produs comercial adevărat. Meizu Zero nu foarte arătos din partea din faţă, acesta folosind un design nu foarte diferit faţă de cel pe care Samsung l-a utilizat în ultimii doi ani. Acesta pare chiar puţin învechit, în comparaţie cu ultimele apariţii de pe piaţă. În locul unui notch sau a unui display perforat, Meizu Zero are un design cu margini deasupra şi sub display, cu margini curbate pe lateral.

Camera frontală este integrată în rama de sus, în timp ce display-ul are integrat un senzor de amprentă, nu sub acesta sau pe partea din spate. Ecranul AMOLED măsoară 5,99” şi cel mai probabil are rezoluţie Full HD+.

De asemenea, mai vine cu un avantaj: având în vedere că telefonul Meizu Zero nu are niciun orificiu pe suprafaţa sa în afară de cele pentru microfoane, sunetul trebuie să vină de undeva. Compania prezintă astfel sistemul mSound 2.0, care foloseşte chiar vibraţiile panoului AMOLED pentru redarea sunetului. Cel mai probabil, panoul este produs de LG Display, întrucât compania coreeană prezintă deja astfel de tehnologii de câţiva ani.

Citeşte continuarea pe go4it.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase