Home » Lumea digitală » iOS 13 ar putea să renunţe la suportul pentru modelele vechi de iPhone

iOS 13 ar putea să renunţe la suportul pentru modelele vechi de iPhone

iOS 13 ar putea să renunţe la suportul pentru modelele vechi de iPhone
Publicat: 05.02.2019
Lansat în 2018, iOS 12 rulează până şi pe dispozitive lansate în 2013, precum iPhone 5s, însă există zvonuri care sugerază că o parte din modelele mai vechi nu vor mai primi următoarea actualizare, iOS 13.


Unul dintre motivele pentru care vânzările de iPhone-uri au fost mai scăzute în 2018 faţă de anii precedenţi a fost faptul că Apple a oferit reparaţii foarte ieftine pentru bateriile modelelor iPhone 6 sau mai noi. Având în vedere că perioada promoţională s-a terminat, compania caută o soluţie pentru a convinge mai mulţi utilizatori să treacă la unul dintre modelele mai noi. Una dintre variante ar putea fi iOS 13, care ar renunţa la suportul pentru modelele cele mai vechi, în favoarea modelelor care încă se comercializează în mod oficial.

În  2018, Apple a scos din ofertă dispozitive mai vechi precum iPhone 6s şi iPhone SE, cel mai ieftin dispozitiv vândut de companie fiind iPhone 7. Astfel, iOS 13, care este programat să fie lansat în toamnă, ar putea rula doar pe cele lansate odată cu iPhone 7. Precum, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max şi iPhone XR, alături de cele trei smartphone-uri noi aşteptate în toamna lui 2019.

Continuarea pe Go4it.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase