Home » Lumea digitală » Care va fi preţul lui Samsung Galaxy S10+ în varianta de top, cu 12 GB RAM şi 1 TB stocare

Care va fi preţul lui Samsung Galaxy S10+ în varianta de top, cu 12 GB RAM şi 1 TB stocare

Publicat: 19.02.2019
Mai este puţin până la prezentarea oficială a lui Galaxy S10 de la Samsung, iar la modelele sale derivate se cunosc deja majoritatea detaliilor importante despre cele trei dispozitive care urmează să fie lansate. Preţul acestor dispozitive este însă un subiect dezbătut pe larg în ultima perioadă, iar acum există pentru prima dată informaţii mai credibile despre limita maximă a preţului pentru modelul Galaxy S10+, cel mai performant din gamă.

Evan Blass, cunoscut pe internet pentru publicarea de informaţii despre dispozitive mobile înainte ca acestea să ajungă la vânzare, a pus pe contul său de Twitter o imagine (cea de jos) cu ceea ce pare a fi configuratorul dintr-un magazin online care are Galaxy S10+. Imaginea ar putea proveni chiar de pe site-ul oficial Samsung din China, însă nu este o certitudine.

Foto: go4it

În imagine se poate vedea că un Samsung Galaxy S10+, în versiunea Ceramic Black, cu 12 GB RAM şi 1 TB spaţiu de stocare intern, va ajunge fi magazinele din China la preţul de 10.000 yuan. Aceasta va fi ediţia de top a telefonului, care va fi disponibilă exclusiv în variantele „Ceramic”, cealaltă fiind varianta cu carcasă de culoare albă.

Suma de 10.000 yuan înseamnă aproximativ 1.475 de dolari americani sau 1.300 euro, însă preţurile din China sunt de obicei mai mici decât în alte ţări. Astfel, în Occident, preţurile pot fi semnificativ mai mari. Telefonul ar putea ajunge în magazine a 1.500 de dolari sau euro, deoarece preţurile din SUA şi Europa primesc în general o conversie directă, motivul fiind faptul că în SUA taxele nu sunt incluse în preţul afişat.

Citeşte continuarea pe go4it.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase