Home » Lumea digitală » Samsung încearcă să ascundă un defect al telefonului său pliabil, Galaxy Fold

Samsung încearcă să ascundă un defect al telefonului său pliabil, Galaxy Fold

Samsung încearcă să ascundă un defect al telefonului său pliabil, Galaxy Fold
Publicat: 27.02.2019
Săptămâna trecută, Samsung a prezentat la Londra noul său telefon pliabil, Galaxy Fold, dar nu a permis nimănui să se apropie de dispozitiv sau să îl atingă. Acum că telefonul se află în expoziţia de la Mobile World Congress, ar fi fost normal să existe mai multe informaţii despre acesta, însă compania încearcă în continuare să controleze expunerea şi informaţiile cu privire la dispozitiv. Motivul îl reprezintă dunga de pe mijlocul ecranului, acolo unde acesta se îndoaie. Defectul, aşa cum îl consideră reprezentanţii companiei sud-coreene, ar putea crea o imagine negativă. De aceea, Samsung a expus telefonul într-un recipient din sticlă, care are la interior oglinzi, care creează tot felul de reflexii pe suprafaţa lui Galaxy Fold.

O fotografie clară a modelului Galaxy Fold, fără să ai reflexii în plus pe ecran, care pot fi confundate cu dunga de pe mijlocul ecranului, poate fi imposibil de realizat. Astfel, este greu de intuit exact cum arată în realitate Galaxy Fold. Cu doar două luni rămase până la lansare oficială, probabil că nu este o idee bună să ascundă dispozitivul pentru mult timp. Momentan, atât telefonul pliabil Samsung, cât şi cel de la Huawei au urme de la pliere pe centru, iar aceasta pare să fie mai degrabă o limitare a tehnologiei din prezent şi nu un defect al proiectului.

În afară de momentul în care telefonul a fost prezentat pe scenele din San Francisco şi Londra, Samsung nu a prezentat telefonul fără ca acesta să fie protejat de o vitrină din sticlă. Chiar şi cel mai recent clip de prezentare al companiei, care prezintă Galaxy Fold, încearcă să îl filmeze din anumite unghiuri, care să nu dezvăluie dunga de pe centrul ecranului.

Citeşte continuarea pe go4it.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase