Home » Lumea digitală » Bucharest Tech Week propune soluţii inovatoare care pot fi testate la festivalul tehnologiei

Bucharest Tech Week propune soluţii inovatoare care pot fi testate la festivalul tehnologiei

Bucharest Tech Week propune soluţii inovatoare care pot fi testate la festivalul tehnologiei
Publicat: 11.05.2019
Manifestarea Bucharest Tech Week propune soluţii tech inovatoare care pot fi testate la festivalul dedicat tehnologiei între 24 şi 26 mai, în Piaţa Universităţii, arată un comunicat remis MEDIAFAX.

Piaţa Universităţii devine pentru două zile locul unde bucureştenii se pun la punct cu tehnologia în cadrul celei mai ample expoziţii de gadget-uri şi soluţii tehnologice inovatoare, Tech Expo.

Peste 60 de companii expozante şi sute de produse care au integrate tehnologii de tip VR şi AI şi-au dat întâlnire cea de-a patra ediţie a Tech Expo, ce conectează oamenii cu tehnologia într-o amplă desfăşurare de forţe. Expoziţia din centrul Capitalei se bazează pe un concept integrat în care vizitatorii pot să descopere, să testeze, să ia legătura direct cu reprezentanţii companiilor expozante şi chiar să achiziţioneze direct gadget-urile de care sunt interesaţi.

La Tech Expo vor fi prezentate soluţiile smart home, sisteme de iluminat care prioritizează eficienţa energetică, sustenabilitatea şi reducerea costurilor operaţionale, roboţi casnici etc.

În ultimii ani, mobilitatea electrică a redefinit modul în care oamenii se deplasează, forţând noi inovaţii tehnologice care au revoluţionat industria auto şi a vehiculelor mici de deplasare, precum smart bikes, trotinete electrice etc. Multe pot fi testate în zona special amenajată pentru vehicule electrice din Piaţa Universităţii.

Anul acesta, Tech Expo pregăteşte o zonă de gaming dedicată pasionaţilor care pot testa într-un LAN adevărat cele mai noi device-uri – de la mouse-uri şi scaune de gaming până la soluţii VR şi AR.

Accesul în cadrul Tech Expo este gratuit şi se face doar pe baza înscrierii online pe techexpo.ro.

Expoziţia din Piaţa Universităţii este parte a Bucharest Tech Week, festivalul de tehnologie ce se desfăşoară în perioada 20 – 26 mai. Pe lângă Tech Expo, acesta înglobează atât 5 Business Summits (21 – 24 mai, la Radisson Blu Hotel) – unde speakeri internaţionali abordează tematici precum Inovaţie, Resurse Umane, Fintech, Java şi .NET, cât şi o serie de evenimente partenere desfăşurate simultan în tot oraşul, transformând Bucureştiul, pentru o săptămână, în Capitala Tehnologiei.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase