Home » Lumea digitală » iOS 13 nu va fi compatibil cu aceste modele iPhone

iOS 13 nu va fi compatibil cu aceste modele iPhone

iOS 13 nu va fi compatibil cu aceste modele iPhone
Publicat: 13.05.2019
Potrivit dezvăluirilor făcute într-o publicaţie franceză, versiunea iOS 13 va scoate mai multe generaţii iPhone de pe lista dispozitivelor suportate.

La momentul lansării iOS 12, Apple a anunţat compatibilitate cu toate dispozitivele care puteau rula şi versiunea anterioară iOS 11. De data aceasta, se pare că actualizarea iOS 13 vine cu cerinţe mărite în ce priveşte puterea de procesare şi resursele de memorie, modelele iPhone lansate până în anul 2014 nefiind echipate corespunzător, potrivit Go4it.

Astfel, pe lista dispozitivelor compatibile cu versiunea iOS 13 nu se vor mai regăsi seriile de telefoane iPhone 5s, iPhone SE, iPhone 6 şi iPhone 6 Plus.

Dacă zvonurile se confirmă, un număr foarte mare de utilizatori iPhone vor rămâne fără acces la cea mai nouă versiune de iOS, aşteptată pentru lansare în luna septembrie.

Şi din sfera tabletelor sunt două excluderi – modelul iPad Mini 2 şi iPad Air, lansat în anul 2013. Pentru lista oficială cu dispozitivele compatibile mai avem de aşteptat până pe data de 3 iunie, apoi urmând să anunţe iOS 13 în cadrul conferinţei WWDC.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase