Home » Lumea digitală » Modul în care vor fi afectate telefoanele Huawei de restricţiile SUA

Modul în care vor fi afectate telefoanele Huawei de restricţiile SUA

Modul în care vor fi afectate telefoanele Huawei de restricţiile SUA
Publicat: 03.06.2019
Recen,t Huawei a fost pusă pe „Entity List” de către Donald Trump, o listă de companii care nu mai are permisiunea de a folosi tehnologii produse de companii americane.

În consecinţă, Huawei nu mai poate folosi sistemul de operare Android cu Google Services şi nu mai poate folosi tehnologii dezvoltate de ARM pentru dezvoltarea de chipset-uri mobile. Astfel, erau necesare clarificări referitoare la dispozitivele actuale şi viitoare din portofoliul companiei, iar compania a explicat în sfârşit situaţia, pentru a fi mai uşor de înţeles de către clienţi.

Huawei a oferit răspunsuri la 13 întrebări importante, explicând situaţia dispozitivelor deja lansate şi cum va afecta această situaţie evoluţia acestora în viitor:

1. Va avea această situaţie un impact asupra dispozitivelor Huawei deja la vânzare? Ce impact va avea asupra afacerilor globale?

Huawei va continua să ofere actualizări de securitate şi servicii post-vânzare către toate dispozitivele Huawei şi Honor din gamele smartphone şi tablete care au fost deja vândute sau care sunt în stoc la nivel global.

2. Suspendarea afacerilor cu Google va avea un impact asupra afacerilor Huawei din China?

Nu.

3. Vor putea utilizatorii să continue să folosească serviciile Google precum Google Play sau Gmail pe dispozitivele Huawei?

Produsele deja vândute sau care sunt deja la vânzare nu vor fi afectate. Veţi putea utiliza în continuare aceste servicii în mod normal.

4. Cum va afecta această situaţie utilizare de telefoane Huawei?

Produsele deja vândute sau care sunt încă la vânzare nu vor fi afectate. Le veţi putea folosi în mod normal.

Citeşte continuarea în Go4it!

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase