Home » Lumea digitală » Viaţa unei fete de 17 ani a fost salvată cu ajutorul unei aplicaţii de iPhone

Viaţa unei fete de 17 ani a fost salvată cu ajutorul unei aplicaţii de iPhone

Viaţa unei fete de 17 ani a fost salvată cu ajutorul unei aplicaţii de iPhone
Publicat: 22.06.2019
Mulţi consideră aplicaţiile care transmit locaţia utilizatorilor invazive, însă în anumite cazuri acestea pot salva vieţi.

Macy Smith, o tânără de 17 ani, a fost salvată cu ajutorul aplicaţiei Find My Friends de la Apple, aceasta putând fi găsită de părinţii ei după ce aceasta a rămas blocată în maşină după un accident. Aceasta a rezistat timp de şapte ore, până când părinţii ei au venit să o salveze.

Macy Smith se întorcea acasă cu maşina personală, însă din lipsă de experienţă la volan, aceasta a acvaplanat pe carosabil, iar maşina a ieşit de pe drum, câzând de la o înâlţime de 7 metri între copaci, după care s-a rostogolit de trei ori. Aceasta şi-a pierdut cunoştinţa şi a rămas prinsă, fără a mai putea chema ajutor. Din fericire, telefonul său a supravieţuit, iar aplicaţia Find My Friends a transmis locaţia permanent prin internet.

Văzând că fiica sa nu a ajuns încă acasă, Catrina Cramer Alexander, a verificat pe smartphone unde se află aceasta. Locaţia era raportată din acelaşi punct de câteva ore deja, iar fiica sa nu răspundea la apeluri şi nici la mesaje. Având în vedere că acesta era un comportament neobişnuit pentru fiica sa, aceasta, alături de restul familiei s-au urcat în maşină şi au condus până la locul accidentului.

Citeşte continuarea pe Go4it!

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase