Home » Lumea digitală » Primul joc cu maşini în care poţi conduce de la volanul unui vehicul real, disponibil gratuit pe maşinile Tesla

Primul joc cu maşini în care poţi conduce de la volanul unui vehicul real, disponibil gratuit pe maşinile Tesla

Primul joc cu maşini în care poţi conduce de la volanul unui vehicul real, disponibil gratuit pe maşinile Tesla
Publicat: 24.06.2019
Jocul include nu mai puţin de 22 trasee pe care le poţi străbate folosind o replică virtuală a maşinii tale.

Disponibil şi pentru telefoane sau tablete cu Android, Beach Buggy Racing 2 se deosebeşte de alte jocuri cu maşini prin faptul că permite folosirea volanului şi pedalele din maşinile Tesla pentru a controla acţiunea din joc.

Promovate ca şi adevărate computere pe roţi, a căror funcţionalitate poate fi îmbunătăţită prin simpla instalare a unor actualizări firmware descărcate folosind conexiunea la internet, vehiculele Tesla au primit de-a lungul timpului funcţii avansate pentru condus autonom, optimizări care sporesc autonomia bateriei şi remedii care sporesc siguranţa oferită pasagerilor. Aşa numitele Easter eggs reprezintă însă o categorie aparte de funcţii create pentru amuzamentul şoferului sau pasagerilor.

Din considerente de siguranţă, noul joc cu maşini disponibil doar cu vehiculul parcat. În timpul jocului, răspunsul pedalei de acceleraţie este dezactivat prin software iar frâna rămâne acţionată, evitând astfel situaţii periculoase. Totodată, rezistenţa volanului este mult redusă pentru a permite mişcări mai rapide în lumea virtuală.

Citeşte continuarea pe Go4it!

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase