Home » Lumea digitală » Apple cheamă în service anumite modele care prezintă ”risc de incendiu”

Apple cheamă în service anumite modele care prezintă ”risc de incendiu”

Apple cheamă în service anumite modele care prezintă ”risc de incendiu”
Publicat: 25.06.2019
Laptop-urile Apple din gama MacBook Pro au un segment de piaţă bine definit, acestea fiind apreciate în special de către utilizatorii din domeniul creativ, oferind performanţă decentă şi autonomie bună, acestea reuşind să fie şi destul de rezistente în timp

Apple a anunţat că toate laptop-urile MacBook Pro Retina cu ecran de 15” vândute între septembrie 2015 şi februarie 2017 sunt eligibile pentru un schimb de baterie complet gratuit, indiferent dacă computerele sunt sau nu în continuare acoperite de garanţie. Utilizatorii pot verifica dacă laptop-urile lor sunt incluse în acest program de service introducând numărul de identificare al computerului pe site-ul dedicat. În cazul în care laptop-ul în cauză este afectat de această problemă, Apple sugerează trimiterea acestuia în service.

În ţările în care există prezenţă Apple oficială, este de ajuns pentru utilizatori să lase laptop-ul la un Apple Store sau să îl trimită către un service prin curier. În restul regiunilor, precum România, programul de reparaţie este valabil în service-urile autorizate precum iStyle sau Depanero. Schimbarea bateriei nu extinde garanţia pentru modelele care încă dispun de ea şi nici nu oferă garanţie în plus pentru cele care nu mai sunt acoperite de aceasta.

Citeşte continuarea pe Go4it!

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase