Home » Lumea digitală » 100 de maşini au rămas blocate pe un drum noroios din cauza Google Maps

100 de maşini au rămas blocate pe un drum noroios din cauza Google Maps

100 de maşini au rămas blocate pe un drum noroios din cauza Google Maps
Publicat: 29.06.2019
Aplicaţiile de hărţi pentru smartphone sunt printre cele mai folosite de către şoferi, fie că vorbim despre Google Maps sau despre Waze.

Pentru că în drumul spre aeroport a avut loc un accident, iar drumul era blocat, mai mulţi şoferi s-au bazat pe Google Maps pentru a găsi o cale ocolitoare, care să îi ducă totuşi la timp la destinaţie. Alternativa propusă de sistemul de hărţi părea obişnuită atunci când priveai harta şi oferea o durată de două ori mai mică decât estimarea rutei care trecea pe lângă accident. Totuşi, rezultatul a fost dezastruos pentru majoritatea celor care au ales să ocolească.

La un moment dat, ruta ocolitoare cerea şoferilor să iasă de pe asfalt şi să intre pe un drum de pământ, care în mod normal nu ar fi o problemă, însă vremea ploioasă din ultimele zile din Denver s-a dovedit a fi un mare impediment. Pământul era moale şi alunecos, iar noroaiele erau formate în gropi adânci din drum. Astfel, multe dintre maşini au început să se blocheze în noroi, ţinând astfel în spate întreaga coloană de maşini.

Citeşte continuarea pe Go4it!

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase