Home » Lumea digitală » Apple va schimba tastatura Butterfly de pe laptop-urile sale

Apple va schimba tastatura Butterfly de pe laptop-urile sale

Apple va schimba tastatura Butterfly de pe laptop-urile sale
Publicat: 14.07.2019
Se pare că Apple a decis în sfârşit să renunţe la tastaturile „Butterfly” de pe laptop-urile sale, urmând a se întoarce la un design mai tradiţional.

Aceste taste au înregistrat multe plângeri din partea utilizatorilor, fiind uşor de stricat şi greu de reparat, în anumite cazuri fiind necesară înlocuirea mai multor componente. Pentru a calma clienţii, Apple a oferit un program de reparaţii gratuite pentru toate modelele de computere echipate cu aceste butoane, însă cel mai probabil costurile de reparaţii sunt mai mari decât implementarea unui nou sistem.

Conform Ming Chi-Kuo, celebrul analist specializat în produsele Apple, compania deja a dezvoltat noi tastaturi pentru laptop-urile MacBook, pe care le va integra pentru prima dată într-un nou MacBook Air care va fi lansat în această toamnă. Având în vedere că modelul din prezent de MacBook Air a primit un nou design anul trecut şi că Apple nu schimbă design-ul decât odată la câţiva ani, cel mai probabil, modelul nou va fi identic din punct de vedere estetic.

Citeşte continuarea pe Go4it!

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase