Home » Lumea digitală » Acer Predator Triton 900 review: o navă spaţială „de gaming”

Acer Predator Triton 900 review: o navă spaţială „de gaming”

Acer Predator Triton 900 review: o navă spaţială „de gaming”
Publicat: 23.07.2019
Predator Triton 900 este unul dintre cele două modele mai „excentrice” din gama de laptop-uri de gaming ale producătorului taiwanez din 2019, o adevărată „navă spaţială” atât la exterior, cât şi la interior.

Fiind un laptop din gama Predator Triton, ştiam deja la ce să mă aştept. Această serie este caracterizată de componente puternice într-un corp subţire, iar modelul de faţă nu dezamăgeşte la capitolul specificaţii hardware. Este un laptop cu „de toate”, de la un monitor 4K impresionant, la procesorul Intel Core i7 de top şi la cipul grafic RTX 2080 standard, nu din gama Max-Q cu performanţă limitată.

Dar specificaţiile nu sunt totul atunci când vorbim despre Triton 900. Acesta nu este un laptop „de gaming” şi atât, fiind echipat cu un monitor rabatabil şi mobil, utilizatorii putând controla gradul de înclinare al acestuia, distanţa la care stă de utilizator, sau chiar să îl rotească într-o poziţie aproape plată, cu o mică înclinare, pentru a-l putea folosi pentru desenat. Laptop-ul nu vine însă echipat cu un stylus, însă faptul că are pre-instalat Microsoft Ink sugerează că ar putea fi ataşat unul în cazul în care laptop-ul este folosit şi la design sau editare grafică, pe lângă gaming.

Citeşte continuarea pe Go4it!

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase