Home » Lumea digitală » Ştim, în sfârşit, când va ajunge Galaxy Fold pe piaţă. Samsung confirmă că a rezolvat problemele telefonului pliabil

Ştim, în sfârşit, când va ajunge Galaxy Fold pe piaţă. Samsung confirmă că a rezolvat problemele telefonului pliabil

Ştim, în sfârşit, când va ajunge Galaxy Fold pe piaţă. Samsung confirmă că a rezolvat problemele telefonului pliabil
Publicat: 26.07.2019
Lansarea oficială a lui Samsung Galaxy Fold era iniţial programată pentru sfârşitul lunii aprilie, moment precedat de oferirea mai multor unităţi de test către presa din Statele Unite.

Rezultatele testării primului telefon cu ecran pliabil de la Samsung s-au dovedit a fi catastrofale, mai multe unităţi fiind stricate din varii motive, cu şi fără vina utilizatorilor. Acest lucru a dus la amânarea pe termen nedeterminat a lansării, însă Samsung a anunţat acum că vom vedea acest model într-o variantă „reparată” foarte curând.

Se pare că cinci luni au fost de ajuns pentru a corecta problemele de design pe care Galaxy Fold le-a întâmpinat, întrucât noua lansare a telefonului este programată pentru luna septembrie. Acest lucru înseamnă că nu vom vedea Galaxy Fold alături de Galaxy Note10 la lansarea noii serii de phablet-uri de la New York şi totodată să vedem telefonul pe piaţă în aceeaşi lună cu principalul său rival: Huawei Mate X.

Citeşte continuarea pe Go4it!

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase