Home » Lumea digitală » RED anunţă Hydrogen Two şi camera modulară Komodo

RED anunţă Hydrogen Two şi camera modulară Komodo

RED anunţă Hydrogen Two şi camera modulară Komodo
Publicat: 29.07.2019
Telefonul Hydrogen One de la RED, celebrul producător de camere video profesionale, a avut parte de un succes limitat la lansarea sa de la începutul acestui an.

Acesta a venit cu un preţ extrem de mare şi o sumedenie de probleme de utilizare pe care mulţi nu le-au fi aşteptat de la un asemenea produs. Se pare însă că RED nu renunţă la ideea de smartphone dedicat celor care îşi doresc un dispozitiv de buzunar pentru filmare, dând vina pe partenerul său din China, care nu a reuşit să livreze ceea ce a promis. Totodată, fondatorul RED anunţă un nou telefon, Hydrogen Two, care va corecta toate problemele modelului original.

Într-un articol publicat pe site-ul H4Vuser.com, fondatorul RED, Jim Jannard, a vorbit despre Hydrogen One şi problemele acestui dispozitiv. Acesta a dezvăluit că probmelele legate de acest model au fost în principal datorate companiei chineze care s-a ocupat de dezvoltarea produsului, care nu a reuşit să livreze funcţiile şi performanţa promise, făcând imposibilă repararea problemelor pe dispozitivul actual. Astfel, RED a început dezvoltarea unui model Hydrogen Two de la zero, alături de un alt partener.

Citeşte continuarea pe Go4it!

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase