Home » Lumea digitală » Huawei Mate X a fost surprins în fotografii noi, chiar în mâinile CEO-ului companiei

Huawei Mate X a fost surprins în fotografii noi, chiar în mâinile CEO-ului companiei

Huawei Mate X a fost surprins în fotografii noi, chiar în mâinile CEO-ului companiei
Publicat: 28.07.2019
Huawei a vorbit despre Mate X într-o manieră publică, sugerând că este de asemenea aproape de lansare pentru modelul său, chiar menţionând faptul că problemele întâmpinate de Samsung au dus la modificări ale acestui model pentru rezistenţă sporită.

CEO-ul diviziei de mobile Huawei, Richard Yu, apare în fotografii în timp ce foloseşte un Mate X, care pare să fie gata de lansare.

Fotografiile au fost publicate de către un utilizator al reţelei de socializare Weibo din China. Acest cont pare să fie însă unul de promovare, majoritatea fotografiilor de pe acesta fiind cu dispozitive Huawei şi Honor. CEO-ul Huawei pare să fie „surprins” de cineva pe un terminal al unui aeroport în timp ce foloseşte dispozitivul Mate X personal în mod tabletă, permiţând celui care face pozele să se uite şi la telefonul cu ecran pliabil.

Se confirmă astfel din nou faptul că Huawei Mate X va fi un dispozitiv foarte subţire atunci când este folosit în mod tabletă, iar dimensiunile ecranului par a fi generoase. De asemenea, în fotografiile realizate cel mai probabil cu un telefon Huawei P30 Pro (datorită tentei gălbui a imaginilor), nu pot fi observate „cute” pe suprafaţa display-ului, ceva ce a putut fi observat cu uşurinţă pe modelele Samsung Galaxy Fold care au ajuns în teste în această primăvară.

Citeşte continuarea pe Go4it!

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase