Home » Lumea digitală » Samsung Galaxy Note10+ filmat în mâinile unui utilizator, în metrou – VIDEO

Samsung Galaxy Note10+ filmat în mâinile unui utilizator, în metrou – VIDEO

Samsung Galaxy Note10+ filmat în mâinile unui utilizator, în metrou – VIDEO
Publicat: 07.08.2019
Samsung Galaxy Note10 a fost depistat din nou în „libertate”, de data aceasta într-un clip video realizat într-un metrou, cel mai probabil în China.

De asemenea, design-ul pare să fie diferit faţă de varianta finală, acesta fiind foarte „pătrăţos” în clipul video care a ajuns pe internet.

Clipul a fost publicat original pe un cont forum Baidu, echivalentul Google Forums, unde utilizatorul Sunny_Lin a depistat telefonul în mâinile cuiva care testa Galaxy Note10. Având în vedere faptul că pe laterale apare o adresă de e-mail a unei persoane care lucrează cel mai probabil pentru Samsung, este destul de clar că vorbim despre un telefon de test.

Testul pare să constea în redarea unui clip video şi partajarea lui online pe un cont de social media sau salvarea lui de pe internet pe telefon.

Curios este faptul că această variantă de test de la Samsung nu are margini rotunjite deloc. În ciuda faptului că Galaxy Note10 va fi unul dintre cele mai „curbate” telefoane de pe piaţă, cu sticlă care de arcuieşte pe marginile dispozitivului şi pe faţă şi pe spate, modelul de faţă are ecran complet plat şi margini „drepte” pe laterale.

Citeşte continuarea pe Go4it!

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase