Home » Lumea digitală » Galaxy Note10 şi Note10+: specificaţii, preţ şi data de lansare

Galaxy Note10 şi Note10+: specificaţii, preţ şi data de lansare

Galaxy Note10 şi Note10+: specificaţii, preţ şi data de lansare
Publicat: 12.08.2019
Galaxy Note10 primeşte specificaţii complete şi preţuri la vânzare, noua gamă de smartphone-uri premium de la Samsung fiind recomandată prin design-ul elegant şi funcţiile avansate pentru productivitate.

Inspirată de o generaţie de utilizatori care trăieşte prin îmbinarea vieţii profesionale cu cea socială, noua serie Galaxy Note10 oferă acestora libertatea de a lucra aşa cum îşi doresc şi de a-şi demonstra spiritul creativ.

„Încă de la început, Galaxy Note a impresionat cu cele mai bune tehnologii şi caracteristici de top. Galaxy Note 10 redefineşte această promisiune pentru utilizatorul modern, loial Note, care îşi foloseşte smartphone-ul pentru a duce productivitatea şi creativitatea la următorul nivel şi care trece cu uşurinţă de la idei la sarcini clare. Fiecare element din Galaxy Note10 a fost conceput pentru a ajuta utilizatorii să obţină mai mult. Fie că lucrează la un proiect complex pentru muncă, editează un videoclip sau se relaxează cu jocul mobil preferat, Galaxy Note10 îi va ajuta să ducă la bun sfârşit task-urile mai eficient şi mai bine”, a declarat DJ Koh, preşedinte şi CEO al diviziei IT şi Comunicaţii Mobile, Samsung Electronics.

Ecranul cu tehnologie Dynamic AMOLED

Galaxy Note 10 vine echipat cu un display edge-to-edge Cinematic Infinity, măsurând 6.3” în versiunea standard a telefonului, respectiv 6.8” pentru modelul Note10+. Noul ecran aproape nu mai are margini,  iar decupajul în ecran pentru camera frontală este mic şi amplasat central, pentru un design echilibrat. Ecranul cu tehnologie Dynamic AMOLED, beneficiază de certificare HDR10+ şi Dynamic Tone Mapping, fotografiile şi videoclipurile părând mai luminoase faţă de seria Note precedentă şi cu culori mai bogate.

Citeşte continuarea pe Go4it!

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase