Home » Lumea digitală » Primii pantofi sport pe care îi poţi ruga verbal să se lege singuri

Primii pantofi sport pe care îi poţi ruga verbal să se lege singuri

Primii pantofi sport pe care îi poţi ruga verbal să se lege singuri
Publicat: 09.09.2019
Nike are deja o tradiţie în realizarea de pantofi sport cu şireturi care se strâng automat, pornind de la conceptul prezentat prima dată în filmul Back to the Future.

După modelul Adapt BB, lansat în primăvară, care oferea posibilitatea de a controla şireturile automate prin intermediul unei aplicaţii pentru mobil, compania a anunţat o nouă versiune modernizată a unui design clasic, care permite funcţionalitate similară. Este vorba despre Adapt Huaraches, pantofi sport care vor permite control prin aplicaţie, dar şi prin comenzi vocale pe iPhone prin intermediul Siri.

Nike Adapt Huaraches este un nou model de pantofi sport pentru alergat, inspirat de originalul Air Huaraches , care a debutat în 1991. Aceştia sunt construiţi folosind o construcţie din neopren şi exoschelet de susţinere, diferenţa fiind lipsa şierturilor tradiţionale şi un nou design modernizat. La baza pantofului, Adapt Huaraches integrează un motoraş pentru strângerea automată a şireturilor, cât şi o zonă iluminată cu LED-uri RGB, care poate fi personalizată.

Citeşte continuarea pe Go4it!

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase