Home » Lumea digitală » Samsung Galaxy Note10+ review: pentru cei care îşi doresc totul într-un singur dispozitiv

Samsung Galaxy Note10+ review: pentru cei care îşi doresc totul într-un singur dispozitiv

Samsung Galaxy Note10+ review: pentru cei care îşi doresc totul într-un singur dispozitiv
Publicat: 08.09.2019
Galaxy Note10+, asemeni modelelor S10+, Note9 şi altor vârfuri de gamă din trecut, este cel mai bun dispozitiv mobil pe care producătorul sud coreean l-a lansat până în prezent.

Galaxy Note10+ este din punct de vedere al design-ului, telefonul „aproape” perfect. Acesta vine echipat cu un display imens, de 6,8”, însă într-un corp care anul trecut putea găzdui un ecran de „numai” 6,4”. Samsung a păstrat dimensiunile exterioare ale lui Note9, însă a eliminat spaţiul de deasupra şi de sub display, acesta acoperind acum întreaga parte din faţă. Desigur, acesta se „varsă” pe laterale, asemeni dispozitivelor high-end din gama Galaxy din ultimii câţiva ani, în timp ce, în partea de sus pe centru, are un mic orificiu unde este poziţionată camera frontală.

Această decizie pare să fie foarte inspirată, de multe ori decupajul fiind aproape invizibil, indiferent de cazul de utilizare. Ba chiar mă face să mă întreb dacă decizia de a poziţiona decupajul în display în colţul din dreapta sus pe seria Galaxy S10 nu a fost intenţionată, pentru a oferi un motiv în plus de upgrade la noile modele Note10. Totuşi, nu ar trebui să cădem în teoria conspiraţiei, întrucât Note10+ are şi alte diferenţe de design şi avantaje faţă de modelele din primăvară.

Citeşte continuarea pe Go4it!

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase