Home » Lumea digitală » Samsung Galaxy A90 cu 5G, dezvăluit oficial

Samsung Galaxy A90 cu 5G, dezvăluit oficial

Samsung Galaxy A90 cu 5G, dezvăluit oficial
Publicat: 04.09.2019
Samsung a dezvăluit primul smartphone 5G din portofoliu încadrat la gama mid-range. Galaxy A90 5G completează astfel oferta formată din modelele high-end Galaxy S10 5G, Galaxy Note10 5G şi Galaxy Note10+ 5G.

Galaxy A90 5G este motorizat de Snapdragon 855, acelaşi chipset întâlnit şi pe telefoanele din seria Galaxy S10, vine echipat cu 6GB sau 8GB memorie RAM şi 128GB memorie internă. Varianta cu 6GB RAM vine şi cu slot micro-SD, permiţând suplimentarea cu până la 512GB a capacităţii de stocare.

Samsung a echipat noul smartphone cu un ecran FHD+ Super AMOLED Infinity-U de 6.7”, cu senzor de amprente integrat şi decupaj la partea de sus pentru includerea unei camere frontale de 32MP.

Spatele carcasei acoperită cu sticlă prezintă finisaje cu tipar geometric iridescent, care îşi modifică aspectul în funcţie de tipul şi direcţia luminii ambiante. Principalul element de atracţie este însă camera foto triplă, cu senzor principal de 48MP, senzor ultra-wide de 8 MP pentru poze de aproape şi modul de 5MP folosit la aplicarea efectelor de profunzime. Aplicaţia de captură vine cu funcţii avansate precum Super Steady, Scene Optimizer şi Flaw Detector, respectiv mod Live Focus pentru camera frontală.

Citeşte continuarea pe Go4it!

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase