Home » Lumea digitală » Mi 9 Pro, noul smartphone Xiaomi

Mi 9 Pro, noul smartphone Xiaomi

Mi 9 Pro, noul smartphone Xiaomi
Publicat: 26.09.2019
Xiaomi a anunţat în mod oficial noul său smartphone din gama superioară, Mi 9 Pro 5G, cel mai puternic smartphone pe care l-a produs până în prezent.

Modelul Mi 9 Pro 5G de la Xiaomi vine echipat cu un ecran OLED cu rezoluţie Full HD+ de 6,4”, pentru prima dată calibrat la nivel profesional în gama de dispozitive Mi. Acesta are la bază un chipset Snapdragon 855+ şi va fi disponibil în configuraţii cu 8 sau 12 GB memorie RAM şi 128, 256 sau 512 GB stocare internă. Toate acestea sunt alimentate de un acumulator de 4.000 mAh, care permite încărcare rapidă pe fir la 40W sau wireless la 30W.

Xiaomi spune că Mi 9 Pro 5G poate fi încărcat complet printr-un încărcător wireless în doar 69 de minute, în timp ce încărcarea pe cablu se face în numai 48 de minute. Nu în ultimul rând, telefonul oferă încărcare wireless bilaterală, putând alimenta alte dispozitive de la Mi 9 Pro 5G la putere de 10W. Comparaţia de pe scena evenimentului de prezentare a comparat viteza cu care acest model încarcă un iPhone faţă de viteza cu care un Huawei P30 Pro încarcă un iPhone, modelul Xiaomi fiind mai rapid. Ciudată alegere, având în vedere că şi Samsung oferă încărcare biletarală, iar modelele Samsung pot fi încărcate wireless şi mai rapid decât iPhone-urile.

Citeşte continuarea pe Go4it!

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase