Home » Lumea digitală » Samsung pregăteşte o versiune pentru bugete mai mic a Galaxy Note 10

Samsung pregăteşte o versiune pentru bugete mai mic a Galaxy Note 10

Samsung pregăteşte o versiune pentru bugete mai mic a Galaxy Note 10
Publicat: 15.10.2019
Samsung va livra un Galaxy Note mai ieftin. Când se lansează şi ce dotări ar putea avea.

După ce a mărit familia Galaxy Note oferind modelul Note10 şi în versiune Note10+ cu ecran mai mare şi dotări ultra-premium, Samsung pregăteşte acum o alternativă şi pentru cumpărătorii cu bugete ceva mai reduse, oferind un al treilea model Galaxy Note care păstrează multe din avantajele versiunilor premium.

Aşteptat pentru început în versiuni de culoare roşu şi negru, cel de-al treilea model Galaxy Note ar putea fi dezvăluit împreună în preajma Crăciunului, sau împreună cu noua serie Galaxy S11 pregătită pentru lansare spre finalul lunii februarie 2020. Mai credibilă, a doua variantă s-ar potrivi şi cu zvonuri mai vechi anunţând planurile Samsung pentru unirea seriilor de telefoane Galaxy Note şi Galaxy S sub un nou brand, Galaxy One. Noua formulă va permite includerea unora dintre dotările Galaxy Note şi la produse din gama inferioară de preţuri, fără a introduce noi denumiri care să stârnească confuzie în rândul cumpărătorilor.

Pentru piaţa europeană, un phablet cu dotări mai puţin extravagante şi preţ accesibil unei categorii mai ample cumpărători ar putea lărgi baza de utilizatori Samsung fără a afecta prea mult vânzările la gama premium, sud-coreenii dorind în primul rând să contreze ofertele producătorilor din China, tot mai activi pe segmentul low-cost.

Citeşte continuarea pe Go4it!

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase