Home » Lumea digitală » Surse neoficiale susţin că Huawei va ţine o lansare surpriză la Paris

Surse neoficiale susţin că Huawei va ţine o lansare surpriză la Paris

Surse neoficiale susţin că Huawei va ţine o lansare surpriză la Paris
Publicat: 15.10.2019
Un nou telefon de top cu o cameră sub display ar putea fi prezentat în curând.

Huawei Mate 30 Pro este flagship-ul producătorului chinez pentru anul 2019 şi ne aşteptam să nu mai vedem un model nou din gama high-end a companiei înainte de primăvara lui 2020. Compania a promis lansarea primului său telefon pliabil, modelul Mate X, în luna octombrie, însă acesta a fost anunţat acum mai bine de jumătate de an la MWC, deci nu era tocmai nou. Totuşi, un nou zvon sugerează că Huawei va ţine o prezentare pentru un telefon bazat pe tehnologii inovatoare săptămâna viitoare în Paris.

Jeb Su, Principal Analyst and Technology Futurist al Atherton Research, a publicat fotografia de mai jos pe contul său de Twitter, aceasta prezentând o invitaţie la un eveniment Huawei. Mesajul spune că evenimentul va avea loc pe data de 17 octombrie, în Paris, iar în cadrul acestuia va fi prezentată o nouă gamă de smartphone-uri. Conform mesajului publicat de Jeb Su, această gamă nouă va fi echipată cu un display complet, iar camera frontală ascunsă în spatele acestuia.

Tehnologia nu este tocmai nouă, întrucât Samsung a demonstrat ceva similar încă din 2018, iar Xiaomi şi Oppo au vorbit în această vară despre următoarele lor smartphone-uri cu cameră în spatele display-ului. Zvonurile spun că Samsung ar putea livra primele display-uri care permit poziţionarea camerei în spatele acestuia în 2019, fiind posibilă utilizarea tehnologiei de către Huawei în acest model.

Citeşte continuarea pe Go4it!

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase