Home » Lumea digitală » Cât de rezistent la apă este iPhone 11?

Cât de rezistent la apă este iPhone 11?

Cât de rezistent la apă este iPhone 11?
Publicat: 04.11.2019
Rezistenţa la apă a seriei iPhone 11 a fost demonstrată într-un test extrem.

Comparat ediţiei standard iPhone 11, modelul iPhone 11 Pro oferă aceeaşi certificare IP68 pentru protecţie la apă şi praf, însă Apple a decis să pluseze dublând adâncimea maximă garantată la care telefonul poate fi scufundat fără a risca pierderea garanţiei. Acceptând provocarea, jurnaliştii publicaţiei CNET au decis să testeze ambele versiuni iPhone 11 la adâncimea maximă de 4 metri, chiar dacă modelul non-Pro este garantat pentru numai 2 metri, încercând să afle dacă există diferenţe în calitatea etanşării elementelor de carcasă şi care ar putea fi punctele slabe.

În mod previzibil, iPhone 11 Pro a trecut cu brio de scufundare cu o durată de 30 minute. Surpriza este că şi iPhone 11 a ieşit aparent intact, sigura modificare sesizată fiind sunetul ceva mai înfundat redat prin difuzorul aflat la partea de jos.

Fără o concluzie suficient de dramatică, testul a continuat cu o încercare menită să demonstreze ce se întâmplă dacă foloseşti iPhone 11 în scufundări la adâncimi mult mai mari decât cea recomandată de producător.

Citeşte continuarea pe G04it!

 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase