Home » Lumea digitală » Huawei P40 Pro ar putea avea o cameră mai bună decât Galaxy S11

Huawei P40 Pro ar putea avea o cameră mai bună decât Galaxy S11

Huawei P40 Pro ar putea avea o cameră mai bună decât Galaxy S11
Publicat: 26.12.2019
Huawei va fi cu un pas înaintea Samsung, cu o cameră cu zoom 10x.

Huawei este atât de departe în termeni de performanţă foto pe telefoanele sale, încât companii mari, precum Apple şi Samsung depun eforturi foarte mari pentru a ajunge din urmă producătorul chinez. Anul viitor, Samsung ar putea să „egaleze” performanţa modelului P30 Pro la capitolul zoom optic, prin integrarea unei camere periscopice cu zoom 5x. Se pare însă că Huawei va fi cu un pas înainte, cu o cameră cu zoom de două ori mai puternic: 10x.

Ming-Chi Kuo, analistul de afaceri originar din Taiwan, care urmăreşte de obicei mişcările celor de la Apple, a publicat un nou raport, în care dezvăluie câteva detalii despre următoarele smartphone-uri de la Huawei. De obicei, acesta foloseşte informaţii obţinute din cadrul angajaţilor furnizorilor de componente, deci rareori se înşală, întrucât companiile chiar plasează comenzile pentru aceste piese.

Când vine vorba despre performanţa Huawei P40 Pro la capitolul zoom optic, Kuo spune că vom avea de a face cu o cameră de tip periscop, similară în design cu cea de anul trecut, cu menţiunea că aceasta va integra la interior două noi elemente.
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase