Home » Lumea digitală » Google Recorder disponibilă şi pe telefoane non-Pixel

Google Recorder disponibilă şi pe telefoane non-Pixel

Google Recorder disponibilă şi pe telefoane non-Pixel
Publicat: 04.01.2020
Apreciată mai ales în rândul jurnaliştilor, pentru capabilităţile sale de a transcrie în formă text înregistrările vocale, aplicaţia de tip reportofon Google Recorder poate fi instalată şi pe telefoane non-Pixel.

Lansată pentru seria de telefoane Pixel şi oferită gratuit tuturor utilizatorilor, exceptând posesorii telefoanelor de primă generaţie, aplicaţia Google Recorder a atras atenţia prin capabilităţile de transcriere text. Funcţionalitate disponibilă chiar şi în lipsa conexiunii la internet, modul de transcriere a înregistrărilor de voce a devenit o unealtă indispensabilă inclusiv pentru studenţii care vor să ia notiţe în timpul orelor de curs, fără să scrie efectiv de mână sau la tastatură.

Deşi nu este singura aplicaţie de acest tip, Google Recorder rămâne una dintre cele mai populare, pe care membrii comunităţii XDA Developers o adaptează pentru a funcţiona, neoficial, şi pe telefoane non-Pixel. Asta înseamnă că rezultatele pot varia de la un telefon la altul, în funcţie de calitatea microfonului şi puterea de procesare disponibilă.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase