Home » Lumea digitală » OnePlus lansează un telefon cu sticlă electrocromică pentru ascunderea camerelor

OnePlus lansează un telefon cu sticlă electrocromică pentru ascunderea camerelor

OnePlus lansează un telefon cu sticlă electrocromică pentru ascunderea camerelor
Publicat: 07.01.2020
OnePlus va anunţa un nou telefon „concept” în cadrul prezentării sale de la CES 2020: modelul Concept One, care se pare că va fi echipat cu tehnologii pe care nu le-am mai văzut până acum pe dispozitive mobile.

 Nu este vorba despre un telefon pliabil, aşa cum părea iniţial, ci despre un telefon „tradiţional”, cu un design complet nou şi un sistem de camere care poate fi camuflat în spatele unui panou de sticlă, folosind o tehnologie pe care deja o foloseşte McLaren la crearea maşinilor sale.

Nu avem încă o fotografie completă cu OnePlus Concept One, însă producătorul chinez a publicat online un clip video care prezintă noua tehnologie de camere care pot fi ascunse. Este vorba despre utilizarea unui panou de sticlă electrocromica, care poate fi colorat în culoare neagră atunci când camerele nu sunt folosite. Atunci când aplicaţia de cameră este pornită sau funcţia de cameră este activă, sticla devine însă transparentă. McLaren foloseşte această tehnologie pentru a ascunde trapa pe maşinile sale.

Se pare însă că acesta va fi singurul lucru cu adevărat diferit faţă de modelele din gama OnePlus 7T. Camerele foto vor fi similare în performanţă cu cele de pe modelul 7T Pro, cu un senzor cu lentilă wide de 48 megapixeli, un senzor de 16 megapixeli cu lentilă ultra-wide şi un zoom optic 3x de 8 megapixeli.
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase