Home » Lumea digitală » Lansarea Xiaomi Mi MIX Alpha a fost amânată

Lansarea Xiaomi Mi MIX Alpha a fost amânată

Lansarea Xiaomi Mi MIX Alpha a fost amânată
Publicat: 08.01.2020
Xiaomi a reuşit în 2019 să uimească pe toată lumea cu noul său telefon „concept” Mi MIX Alpha, primul (şi singurul, momentan) care oferă un ecran OLED curbat

Mi MIX Alpha trebuia să ajungă în magazinele din China cândva în luna decembrie a anului trecut, în cantităţi foarte limitate şi cu un preţ pe măsură, care să asigure că nu se vor înghesui prea mulţi să îl cumpere. Cu un preţ de 2.500 euro, mai scump şi decât cele mai scumpe telefoane „de serie” precum Huawei Mate X sau Huawei Mate 30 Pro Porsche Design, Mi MIX Alpha cu siguranţă nu era programat să spargă niciun record de vânzări.

Se pare însă că Xiaomi nu renunţă la acest concept. Seria Mi MIX a fost încă de la început una care să împingă înainte inovaţia în gama de smartphone-uri a companiei, originalul telefon Mi MIX 1 fiind unul dintre primele de pe piaţă echipate cu un ecran fără margini groase în jur. Chiar dacă nu pare să fie foarte practic, MI MIX Alpha ar putea stimula creativitatea producătorilor de aplicaţii sau cea a altor producători de smartphone-uri, care să găsească soluţii pentru a curba ecranele în moduri noi.

Citeşte continuarea pe Go4it!

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase