Home » Lumea digitală » Când vor fi lansate cele două noi smartphone-uri Samsung, unul din gama S şi unul pliabil

Când vor fi lansate cele două noi smartphone-uri Samsung, unul din gama S şi unul pliabil

Când vor fi lansate cele două noi smartphone-uri Samsung, unul din gama S şi unul pliabil
Publicat: 07.01.2020
Samsung a anunţat recent că va prezenta pe 11 februarie următorul său telefon din gama S şi un nou smartphone pliabil în cadrul unui eveniment în San Franscisco, Statele Unite, transmite Reuters.

Anunţul privind noile dispozitive mobile vine în condiţiile în care cel mai mare producător de smartphone-uri din lume încearcă să-şi păstreze poziţia de lider pe piaţa telefoanelor 5G şi pe cea a telefoanelor pliabile, concurenţa încercând să reducă din diferenţă.

„Samsung Electronics va prezenta dispozitive noi, inovatoare, care vor contura următorul deceniu în ceea ce priveşte experienţa pe dispozitive mobile”, a arătat compania într-un comunicat.

Într-o imagine de prezentare, Samsung a arătat două telefoane – unul în formă pătrată şi altul cu formă dreptunghiulară.

În octombrie, Samsung a prezentat noul său concept de telefon pliabil care se pliază vertical, asemănător cu modelele cu clapetă mai vechi. Primul telefon pliabil al Samsung, care se pliază la orizontală, a fost lansat în luna septembrie după amânări provocate de probleme la ecran, potrivit Mediafax.

Samsung a prezentat în mod tradiţional noi versiuni ale telefoanelor sale înaintea de un congres mondial al industriei care are loc în luna februarie.

Un purtător de cuvânt a Samsung a refuzat să comenteze ce modele vor fi dezvăluite la evenimentul din 11 februarie.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase