Home » Lumea digitală » Husa de protecţie oficială pentru iPhone 11 promite creşterea cu până la 50% a autonomiei bateriei

Husa de protecţie oficială pentru iPhone 11 promite creşterea cu până la 50% a autonomiei bateriei

Husa de protecţie oficială pentru iPhone 11 promite creşterea cu până la 50% a autonomiei bateriei
Publicat: 19.01.2020
Husa de protecţie oficială pentru iPhone 11, prevăzută cu acumulator auxiliar, face obiectul unui program de înlocuire voluntară.

Atunci când funcţionează, accesoriul compatibil cu seriile iPhone 11, iPhone 11 Pro şi iPhone 11 Pro Max promite creşterea cu până la 50% a autonomiei obţinută cu fiecare încărcare a telefonului.

Având un design foarte asemănător cu soluţia anterioară pusă la dispoziţie de Apple pentru suplimentarea autonomiei la telefoanele iPhone XS, noul accesoriu are un ascunde acumulatorul într-o protuberanţă destul de voluminoasă lăsată pe spatele telefonului. La interior, telefonul mobil este protejat folosind căptuşeală din microfibră menită să absoarbă şocul eventualelor lovituri, prevenind totodată zgârierea finisajelor delicate ale carcasei. La exterior, un strat din silicon aderent oferă rezistenţă bună la uzură şi un aspect plăcut.

Garantat de Apple pentru compatibilitate deplină cu produsele iPhone, accesoriul cu preţ destul de piperat pare că a sărit câteva etape în procesul de testare şi validare a designului final, sau poate că partenerul Apple responsabil cu fabricarea acestuia nu şi-a făcut treaba corespunzător.
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase